kontaktBestillingsprosess

Her er en liten forklaring på bestillingsprosessen. Hvordan en bestilling foregår fra A - Å.
Det er viktig at man har system på hvordan håndtere bestillinger. Jeg samarbeider med et firma som heter Websalg AS. De hjelper meg med bestillingsprosessen. Her er en forklaring fra første bestilling til avsluttende betaling:
 

 

1. Bestillingsskjema

Jeg har et eget bestillingsskjema som du fyller ut med informasjonen jeg forespør. Det er litt med dato for anledningen, navn på hovedperson, anledning, hvem den er fra og når anledningen er. I tillegg må jeg vite når siste frist for overlevering skal finne sted.
Jeg har et eget kommentar felt. Her kan du legge inn ønsker, men vi kan godt ta dette når vi snakker sammen på telefon eller via e-post.
Her er mitt bestillingsskjem.

2. Bekreftelse
Straks du har har fylt ut og trykket på send så får du en bekreftelse på e-post at din bestilling er registrert.

3. Kontakt
Jeg tar nå kontakt på e-post med mer informasjon jeg trenger. Vi kan godt ha dialog på telefon. Da sender jeg deg mitt telefonnummer så du kan ringe meg opp.

4. Utarbeidelse av tale
Jeg lager nå talen ut fra informasjonen jeg får fra deg.

5. Forslag og endringer
Jeg sender deg et forslag du ser over. Nå kan du komme med endringer og justeringer. Her går det litt frem og tilbake til du er fornøyd.

6. Tale er ferdig
Når talen er ferdig lukker jeg saken og du får en e-post med at saken er lukket. I den e-posten står betalingsinformasjonen du trenger. Betaling må skje innen 7 dager.
 


båtførerprøven på nett
Båtførerprøven på nett